Kahvila, baari, deli tai ruokakauppa? Piirone sopii jokaiseen suuhun!

Poimimme maukkaimmat palat suomalaisesta ruokaperinteestä ja yhdistimme ne tämän päivän ruokatrendeihin: Terveellisyyteen, ekologisuuteen ja alkuperäisyyteen. Niin syntyi Piirone, hapatettuun ruiskuoreen leivottu mehevä piirakka. Täytteinä käytämme laadukkaita, ekologisesti kestäviä ja mahdollisimman kotimaisia raaka-aineita. 

Piirone sopii mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi kahviloissa, deleissä, olutravintoloissa ja yleisötapahtumissa. Ruokakaupoissa Piirosia voi myydä joko paistopistetuotteena tai pakasteena.

Makuvaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Emme ole unohtaneet vegaaneita sen enempää kuin kalan ystäviäkään. Lihansyöjille valikoimassa on tällä hetkellä Peltosaaren luomulammastilan karitsasta valmistettu Lammassärä-Piirone.

Piiroset toimitetaan ensisijaisesti esikypsennettyinä pakasteina. Siksi ne ovat kätevä lisä sellaisenkin kahvilan tai baarin tarjontaan, jolla ei ole omaa valmistuskeittiötä. 

Perusvalikoiman lisäksi teemme ajoittain kausimakuja. Myös asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt reseptit ovat mahdollisia.

Laitetaanko näytteet tulemaan?

Jos ounastelette, että Piirone voisi olla hyvä lisä teidän talonne valikoimaan, lähettäkää meille sähköpostia osoitteeseen posti@piirone.fi tai täytäkää alla oleva lomake. Otamme teihin yhteyttä.